Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siz bile uzun seneler süresince karın rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile dirim sahaınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle kırmızıışveriş yapabilirsiniz!

Neutren renklerle antrasit uyumu düz ve yapmacık bir güzel duyusal sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm şimendifer.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi temel renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten daha etkin bir hasiyet elde edebilirsiniz.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzlükı ferah yapmak ve müziçlıktan uzaklaşmak muhtevain canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla tabii ve sıcak bir geçim katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve har bir düzlem oluşturur.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tenvirat, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıyaşlır.

Antrasit renk aksesuarlar özge renklerle kolay kombin edilebilir bu da aile sahiplerine geniş bir tasarım özgürlüğü sağlamlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini sarf etmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

Derin antrasit degaje antrasit renk tonları antrasite gereğince daha esnek örgüdadır hem hâkim renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile kostak bir muvazene, antrasit duvar boyas canlı pembe ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Bu iki renk arasındaki kontrast, albenili bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve zait aksesuar kullanma ihtiyacını azaltır. Antrparantez, yağız renge gereğince antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla daha azca karşılaşma muhtemellığınız vardır.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum antrasit gri boya gösterecek tasarım ve düşüncemlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar bölgelere nazaran daha yoğun bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

Antrasit rengi yatak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin denk odalarında kullanılmaya mirlandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

şayet ocak dekorasyonunda degaje gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, özen çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi sağlamlamanız evet.

Minimalist bir bedii havası yaşatan açıkça gir rengi var olan renklerle bile kolayca düzen gösterebiliyor.

Report this wiki page